تبلیغات
آموزش جامع طراحی و مدل سازی راه و ساختمان (Civil 3D) - ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی
 
آموزش جامع طراحی و مدل سازی راه و ساختمان (Civil 3D)
خرید بسته آموزش جامع طراحی و مدل سازی راه و ساختمان
درباره وبلاگ


آموزش جامع طراحی و مدل سازی راه و ساختمان , خرید بسته آموزش جامع طراحی و مدل سازی راه و ساختمان

مدیر وبلاگ : تیما تی
مطالب اخیر
نویسندگان
عنوان انگلیسی مقاله: Optimization of processing parameters of a ball mill refiner for chocolate
عنوان فارسی مقاله: بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای
دسته: صنایع غذایی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 17
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
هدف از این کار بهینه سازی آسیاب براسا فرایند فراوری و تصفیه شکلات از نظر زمان فراوری و مصرف انرژی است.آزمایش پس از  طرح ریزی مرکب مرکزی(CCD) برنامه ریزی شده و با توجه به زمان فراوری(RT) و سرعت شفت همزن(as) به عنوان عوامل در نظر گرفته شده است. متغیرهای تجربی اندازه گیری ویژگی ها و شکلات های بدون قالب ریزی شده را  در نظر گرفته است. مدل دوم داده ها را بررسی می کند. ضریب مصرف انرژی نیز مهم بوده و همچنین محتوای مقدار اهن و اندازه ذرات مهم است. بهینه سازی عبارتست از  به حداقل رساندن زمان فراوری با استفاده از تابع مطلوب. قبل از آزمایش شرایط کار 70دور در دقیقه بوده و زمان فراوری 58دقیقه بوده است. شرایط مطلوب محاسبه شده توسط بهینه سازی به شرح زیر است.58دور در دقیقه و 38.5 دقیقه برای زمان فراوری. شرایط کاری جدید مشخص شده برای آسیاب گلوله ای در نظر گرفته شده است که خروجی109 کیلوگرم بر ساعت تا 156 کیلوگرم بر ساعت را داشته و 43%افزایش بهره وری  دیده می شود. تجربه و شواهد در شرایط بهینه سازی انجام شده برای اثبات نتایج بدست آمده انتظارات موجود را از متغیر وابسته تایید می کند.
کلیدواژه:شکلات،فراوری آسیاب میله ای،طراحی تجربی،بهینه سازی،تابع مطلوب
1-مقدمه:
براساس قانون فعلی اروپا Dir.200036/CE:UE2000) تهیه شکلات به عنوان یک محصول بدست امده از کاکائو و شکر است که شامل کمتر از 35% مواد جامد کاکائوی بوده و مقدار کمتر از 18%کره کاکائو و کمتر از 14%کاکائوی بدون چربی خشک می باشد. روش های سنتی شکلات گیری براساس مخلوط کردن مواد تشکیل دهنده بوده و سپس انها توسط فرایند آسیاچرخشی خرد شده و کنچینگ و معتدل سازی انجام می شود. مهم تر از همه فرایند کنچینگ است که به منوظر حذف رطوبت و طعم نامطلوب می باشد. در حالی که با این فرایند شکلات بسایر دلپذیر می شود.







نوع مطلب :
برچسب ها : ترجمه مقاله بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی، بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب توپی، بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات در اسیاب گلوله ای، بهینه سازی پارامترهای فراوری شکلات، اسیاب گلوله ای، فراوری شکلات، شکلات،
لینک های مرتبط :
جمعه 30 تیر 1396 07:06 ب.ظ
I am really happy to read this web site posts which consists of lots of useful information, thanks for
providing these statistics.
شنبه 24 تیر 1396 07:45 ب.ظ
Wow! This blog looks just like my old one! It's on a entirely different subject but it
has pretty much the same layout and design. Wonderful choice of colors!
جمعه 1 اردیبهشت 1396 03:57 ب.ظ
wonderful points altogether, you simply received
a brand new reader. What might you suggest about your
submit that you just made some days in the past?
Any positive?
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


موضوعات
پیوندها
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :